Ullared

Livet rullar på som det ska här, dock försöker jag slappna av mycket. Snart är det höst, och med det tillkommer det mycket annat. Min höst kommer se ut ungefär såhär; Skola, plugg, fotograferingen, vänner & familj, bloggen och träna. Tänkte sätta igång att träna på gym några gånger i veckan, komma igång med joggingen igen och kanske börja simma lite. Hade otroligt gärna velat ha ett helgjobb också, men det får nog bli i vår istället för i höst... Med andra ord kommer jag ha fullt upp. x) Som Malin brukar säga; "du har alltid mycket att göra... ta det lugnt!"

I onsdags var jag och mamma iväg och kollade på soffa. Vi beställde en som kommer i september. Vi hade en gräslig soffa några år, sedan nu i våras/somras införskaffade vi oss en mörkblå en, men nu blir det en ny igen. Denna soffan är iallafall skön. ;) Malin & Hanna var här innan det. 
I torsdags passade jag och mamma Hanna en sväng. Sedan kom Malin tillbaka och då umgicks vi lite. Efter det var jag hos pappa, och till Therese en sväng, för att slutligen svänga in hos mormor med mamma innan jag drog hem för kvällen.

Just nu befinner jag mig på Ullared tillsammans med min mamma, Malin och vår moster. :D Har jag tur kommer jag hem med massor med saker. :D Visar bilder på vad jag köpte ikväll eller imorgon.

Resten av sommaren ska jag antagligen åka till Halmstad, Malmö och Värmland. Dessutom ska jag umgås med Johanna och min familj. Möjligtvis några fotograferingar inbokade. Ska iallafall träffa Izabella snart.
Är dock lägenhetsvakt just nu, och två dagar efter att de kommer hem, är jag husvakt. Så jag vet inte hur länge vi kommer kunna vara borta dock :)fotoidéer :)

Just nu har jag så himla mycket fotoidéer, och kan inte vänta på att få komma iväg och fotografera igen! Bland annat vill jag fotografera Therese's prinsessa Ella. Dessutom blir Ella storasyster nu i höst, så ska fotografera den lilla också. :) Det kanske blir en fotosession med några utav mina kompisar ifrån nian också. Det blir nog det sista jag gör med dem, så det vore väldigt kul. Jag och tre tjejer hade det i april. HÄR är bilder från då. Min kompis Hanne ville att jag eventuellt skulle fotografera henne och hennes häst, får se ifall hon hör av sig angående det.
Eventuellt har jag också några andra hästprojekt att fotografera, men det kan jag inte avslöja någonting om ännu. Det är väldigt långt ifrån klart. :) Håll tummarna för mig!
bubblor
I feel sometimes, that nobody's held me down and forced me to cry or made me hug them, or got to the inside of me. It's like I say 'Oh I'm fine' and I walk away. Nobody's ever said 'no you're not'.

Alla älskar bubblor. ;)
Regn

När jag sommarjobbade hade vi helt fantastiskt fint väder i Göteborg. Det var sol & varmt. När jag däremot slutar sommarjobba kommer regnet... Och det stannade också. Har haft sol i någon vecka, men annars har det bara öst ned sedan jag slutade jobba. Idag är förstås inget undantag. I helgen däremot, kommer jag inte kunna roa mig utomhus, så det är lika bra att det regnar då. Fast bara för det ska det säkert bli sol. x)
Sommar

Min frånvaro fortsätter att lysa på bloggen, och kommer fortsätta att göra det ett par veckor.


jag är mest rädd för att isolera mig helt, det är en spark i mitt ansikte fast ingen serJag tar en paus från bloggen, tills jag mår bättre IRL. Ta hand om er, fantastiska människor.

Jag hoppas att jag är tillbaka snart...
PrästkragarLät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?
Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig
Jag går brevid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser
Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut.
(Melissa Horn - Lät du henne komma närmre)Barn - LiamBrorssonen och jag när vi spelade fotboll igår ~
Panda


Plats: Jardin de Plantes, Paris, Frankrike
Fotograf: Louise [Jag]
Kamera: Nikon D5000.
Övrigt:klotterIbland är jag också kreativ, på andra sätt än med kameran. Här har jag och Johanna roat oss med att skriva på min bokhylla. Allt som står där representerar mitt liv fint.

Förövrigt försöker jag bestämma mig för om jag orkar möta världen idag eller inte.Fiskebäck

En bild från igår (2011-07-05) då jag & Johanna var iväg och solade :)Plats: Fiskebäck, Göteborg.
Fotograf: Louise [Jag]
Kamera: Nikon D5000
Oturshelg

Jag vill börja med att be om ursäkt för jättedålig uppdatering! Vilken oturshelg!!! Mitt internet försvann i fredags, och fick tillbaka det idag. En hel helg utan internet och telefon pga att det strulade med Comhem. Mamma var på Metallica igår, och jag var ensam hemma... Då försvinner även tvn och strömmen i ett par timmar. Som tur var fixade dem strömmen på någon timme, jag och resten av grannarna ringde genast och klagade, haha. ;) Johan och Therese höll mig sällskap via telefon iallafall, så jag slapp stirra in i väggen. ;)


Ett gulligt tåg jag såg i Paris.
Allt efter mönster, men jag vill inte följa det.

Åh, jag hatar att inte må bra. Egentligen borde jag ju må hur bra som helst. Jag har precis sommarjobbat i tre veckor på ett underbart seniorboende, jag har fina vänner och en underbar familj. Dessutom har jag kommit in på skolan jag sökte till, och kommer förhoppningsvis bo på internatet på den skolan i höst. Dvs kommer jag äntligen ifrån Göteborg, vilket kommer bli helt underbart. Jag har fått en tid på bup, i slutet av juli. Känns jobbigt att behöva vänta så länge på tiden. 

Dessutom är jag arg på Johan. Han har sitt liv och jag har mitt, men det känns som han fått nog nu, att han är påväg bort. Och det dödar mig inombords. Driver mig galen, får mig att vara på honom ännu mer, och just det lär ju leda till att han går i vilket fall som helst. Jag älskar honom verkligen. Han har funnits här för mig så jävla länge. Jag vill inte förlora honom...

Bild; En av pappas kaniner :)